Big Bang Konference

Dette signaturprojekt skal inspirere lærere og undervisere til at bringe H.C. Ørsted og elektromagnetisme ind i undervisningen i 2020 og fremover.

Big Bang Konferencen foregår d. 18. - 19. marts 2020 på Odense Congress Center.

Konferencen er Danmarks årlige konference for undervisere og fagfolk inden for STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics). Formålet er, gennem undervisere, at højne kvaliteten i undervisningen og motivere flere børn og unge til at vælge en STEM-uddannelse og karriere, og dermed bane vejen for en karriere til gavn for samfundet.

Over to dage samles undervisere, formidlere og forskere inden for STEM-undervisningen i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser. Herved styrkes både sammenhæng i undervisningen på langs og tværs af uddannelseskæden og samarbejde, videndeling og netværk blandt de mange deltagere og partnere.

Big Bang som signatur-event i HCØ2020:
Big Bang kan bringe elektromagnetisme /H.C. Ørsted-elementer ind i hele konferencen, f.eks.:

  • Keynote-speaker eller hovedtaler på forskellige spor
  • Oplæg og workshops på de forskellige spor
  • Teater om H.C. Ørsted ved festmiddagen
  • HCØ2020-materialer til lærerne ligger klar, når Big Bang Konferencen afholdes.

 

Læs mere om Big Bang konferencen på deres website.

Aktører
Big Bang arrangeres af Astra, Centre for Undervisningsmidler, Friluftsrådet, Københavns Universitet - Institut for Naturfagenes Didaktik, Naturvidenskabernes Hus og Statens Naturhistoriske Museum.

http://www.hcoersted2020.dk/Undervisningsomraadet/Big-Bang-Konference
22 OKTOBER 2019